Training communicatie in actie: niet lullen, maar poetsen.

Om zoveel mogelijk impact te genereren voor zoveel mogelijk mooie bedrijven geef ik trainingen. Intieme trainingen in het Lab met max 10 personen per training en trainingen op locatie.

Communicatie is een fucking grote container en het kan altijd beter. Succesvolle communicatie hangt samen met de aandacht die je het geeft! – Agavni Jessaijan

Welke organisatie is niet in transitie? Bezig met een digitale transformatie? Een omslag aan het maken naar een Agile werkwijze? Of gewoon in continious change?  Ja, zo goed als iedereen in de corporate wereld. Verandering gebeurt gewoon. Het is er altijd.  Net zoals de cellen in ons lichaam continue aan verandering onderhevig zijn. De kunst is of je ook progressie maakt in de richting die jij graag wilt? In the midst of change is er vaak chaos, moet er zoveel gebeuren dat je van voor naar achter niet weet waar je moet beginnen.

Nou. Ehh. Met communiceren dus.

Maakt niet uit dat je je wellicht ergens halverwege je business transformatie of organisatieverandering denkt: “Oh, shit. We moeten ook nog wat met communicatie!” of beseft: “Tja, het kan eigenlijk wel beter dan dat we nu doen”.

No worries. Dat overkomt de besten.

Deze training communicatie in actie gaat over het waarom, hoe, wat en waar je nou écht impact mee creëert binnen je team, afdeling of organisatie.

No guts, no glory: designing badass interventions & rituals.

En als je het dan doet, dan moet je het ook gewoon gruwelijk goed doen. Dat is mijn minimale vereiste. Met half werk kom je er gewoon niet.

Wat doen we in deze training?

 1. WTF moet je allemaal met communicatie?
 2. Wat moet je niet meer doen?
 3. Hoe kom je tot toffe en creatieve ideeën?
 4. Hoe kom je van idee naar concept tot manifestatie?
 5. Hoe krijg je de juiste mensen mee met jouw idee?
 6. Hoe organiseer je een impactvol event?
 7. Hoe design je de beste interactieve interventies?
 8. Welke nieuwe rituelen kan je integreren in je organisatie?
 9. Hoe creëer je een ideale communicatie cultuur?!

Ben je er klaar voor? Een creatieve training in het Lab pur sang! Durf jij je collega’s mee te nemen? Kom maar op dan! I’m ready when you are!

Deze training is op aanvraag en bedoeld om met meerdere collega’s uit je bedrijf te volgen, zodat jullie daarna gelijk het geleerde in de praktijk kunnen brengen!

 • Kosten: €750,- per persoon | 10:00 – 17:00 uur
 • Inschrijven per e-mail aan [email protected]
 • Minimaal aantal deelnemers: 4