We starten in het Lab. Altijd. Ook voor mijn corporate opdrachtgevers. No matter the creative question or the subject.

Daarnaast organiseer op maat gemaakte Lab sessions, super unieke Friday Lab sessions  en creatieve sessies voor individuen via meetup.com. Daarnaast kan je het Lab ook huren voor je eigen sessie.

Heartcore-Lab zit op een prachtlocatie aan het NDSM. Het is ook als locatie te huur voor inspriatiesessies, presentaties & brainstorms of heidagen. Mocht je nou zelf ook onderdeel willen zijn van je eigen sessie dan kan je mij als facilitator erbij huren. Afhankelijk van je wens vullen we het programma samen in.


De nieuwste Heartcore-training! 

Om zoveel mogelijk impact te genereren voor zoveel mogelijk mooie bedrijven geef ik vanaf nu ook trainingen. Intieme trainingen in het Lab met max 10 personen per training.

Training communicatie in actie: niet lullen, maar poetsen.

Welke organisatie is niet in transitie? Bezig met een digitale transformatie? Een omslag aan het maken naar een Agile werkwijze? Of gewoon in continious change?  Ja, zo goed als iedereen in de corporate wereld. Verandering gebeurt gewoon. Het is er altijd.  Net zoals de cellen in ons lichaam continue aan verandering onderhevig zijn. De kunst is of je ook progressie maakt in de richting die jij graag wilt? In the midst of change is er vaak chaos, moet er zoveel gebeuren dat je van voor naar achter niet weet waar je moet beginnen.

Nou. Ehh. Met communiceren dus.

Maakt niet uit dat je je wellicht ergens halverwege denkt: “oh, shit. We moeten ook nog wat met communicatie!” No worries. Dat overkomt de besten.

Enne, ok ok. Volgens de corporate antropologen moet je eerst veldwerk doen. Maar ik ga er even vanuit dat jullie dondersgoed weten waar jullie staan en wat je graag zou willen. Op zijn minst heb je een ideale toekomstbeeld ‘ hoe het zou moeten’ :). Dat is de basis voor deze training en ik verzeker je dat die toekomstbeeld 99% aan verandering onderhevig is. Het gaat dus over communicatie in actie en waarom, hoe, wat en waar je nou écht impact mee creëert. Dat is sowieso: DOEN.

No guts, no glory: designing badass interventions & rituals.

En als je het dan doet, dan moet je het ook gewoon gruwelijk goed doen. Dat is mijn minimale vereiste. Met half werk kom je er gewoon niet.

Tipje van de sluier:

  1. WTF moet je allemaal met communicatie?
  2. Wat moet en wil je vooral niet!?
  3. Hoe kom je tot toffe en creatieve ideeën?
  4. Hoe kom je van idee tot concept tot manifestatie?
  5. Hoe krijg je de juiste mensen mee met jouw idee?
  6. Hoe organiseer je een TOP event?
  7. Hoe design je de beste interactieve interventies?
  8. Welke nieuwe rituelen kan je integreren in je organisatie?

Ben je er klaar voor? Een creatieve training in het Lab pur sang! Durf jij je collega’s mee te nemen? Kom maar op dan! I’m ready when you are! Dit jaar staan 4 data ingepland en de sessie gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen. Mocht je nou met je team (minimaal 6 man) willen komen dan is een datum naar keuze ook een optie.

Prijs p.p € 750,-
Inschrijven kan via een e-mail aan [email protected]

Data: 
22-05-2019
19-06-2019
25-09-2019
18-10-2019