Wat we doen voor onze klanten

Jij, jouw team en wij, want communicatie kan echt anders. Niet lullen maar poetsen.

 Concept

We bedenken een creatief en passend concept voor jullie business transformatie, verandervraagstuk of kick-start van een communicatieteam.

 Coaching

Communicatie & de organisatie is altijd in beweging. Daarom verandert ook je communicatiestrategie. We helpen je om de regie te houden. Dit doen we op locatie en online.

 Uitvoering

Samen kiezen we de juiste vorm van communicatie & content creatie. We vullen het communicatielandschap samen in en we zetten een communicatie-scrumteam voor je op. We leveren dedicated support om jouw communicatie- en/of verandervraagstuk tot een succes te maken.

Hoe werkt het

We worden vaak gevraagd door VP’s, programmadirecteuren, projectmanagers en (verander)managers in de IT en Telecom die ‘iets moeten met communicatie’.

 Wie zijn wij?

Heartcore-Lab is een creatief communicatie en organisatieadviesbureau met als focus interne communicatie & cultural verandervraagstukken binnen midden tot grote organisaties.

Heartcore-Lab is Agavni Jessaijan (fonetisch: Arafnie, dus zeg maar Raf) en Esther van Tol samen met een team van creatieve & freelance professionals.

Raf brengt mogelijkheden en energie. Ze communiceert vanuit haar hart, ziet heel snel het grote plaatje en heeft een eagleseye voor de nitty gritty dingen. Ze zegt waar het op staat en weet haar opdrachtgevers mee te nemen en te verrassen als het om verandercommunicatie gaat.

Esther brengt humor, kan goed relativeren en is enorm verfrissend met haar rake opmerkingen in creatieve processen en tijdens teamsessies. Ze weet zaken goed te benoemen en deinst niet terug voor serieuze discussies of communicatie uitdagingen.

Omdat we niet alles alleen kunnen werken we samen met talenten vanuit verschillende disciplines zoals: design thinking, facilitators, design, branding & video agencies, fotografen & tekstschrijvers. We werken alleen met de meest vooruitstrevende & dedicated professionals waarop we kunnen vertrouwen.

 Hoe werken we?

We organiseren conceptsessies met jou en je team. Maar niet op kantoor. We gaan naar ons Lab. Waarom? Omdat anders denken makkelijker gaat als je uit je routine stapt. Onze sessies zijn gedesigned op basis van design thinking. Na de conceptsessies coachen we je om de regie te houden. Onder alle omstandigheden. Voor uitvoerende werkzaamheden zetten we onze Heartcore-Team van communicators & creatives in.

 Wat beloven we?

We zijn snel. We cut the crap. We dringen in korte tijd door tot de kern – in een paar sessies met jou en je team. En dat vertalen we gezamenlijk in een aanstekelijke aanpak. Zodat jullie allemaal enthousiast worden én blijven.

Wil jij ook snel schakelen?

Bel Raf dan nu op 06-24506291 of stuur een e-mail aan [email protected] De samenwerkingsvorm is geheel afhankelijk van jouw vraagstuk en de uitdaging. Samen onderzoeken we wat jullie nu écht nodig hebben.

We komen graag op de koffie!