Waarom Heartcore?

Omdat Agavni (aka Raf) graag vanuit haar hoogste expressies (Creativity, Compassion & Courage) werkt en dat start bij haar met het hart! Ook moet je een sterke core hebben als ondernemer vanwege de risico’s die je neemt en om gewoon te durven zeggen waar het op staat ongeacht of je nu de hoogste baas bent in het bedrijf of niet. Naast dat haalt Raf haar courageous gutsy actions en sterke core uit de vele sporten die ze beoefent.

Het Lab betekent: continu experimenteren. Op alle levensgebieden. Daarnaast is het Lab aan het NDSM een fantastische urban omgeving die Raf veel gebruikt voor creatieve sessies, coaching & begint ze hier altijd voor de start van nieuwe opdrachten.

En wat doet ze dan allemaal met Heartcore-Lab? In het Engels smoelt het wat lekkerder, dus hier komt ie:

As a Heartcore-Tribe we inspire & scale cultural & organisational change through creative concept development, rebellious creativity & communication re-design.

 Creative Concept Development

Het begint allemaal met een visie op de toekomst of een visie op verandering. Heb je die niet? Mooi, dan is dat stap 1. Dit geldt zowel voor organisatieverandering, als voor communicatievraagstukken, maar ook voor jou als medewerker of baas.

Een goed concept bedenken is niet zo moeilijk. Het succesvol en met aandacht uitvoeren is vaak lastig, want waar en met wie begin je? De stiekeme structuur die Raf je leert komt hierbij van pas. Een concept is pas een succes als het echt tot leven komt en dat brengt of toevoegt wat je voor ogen hebt.

 Rebellious creativity

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” past echt niet in Raf haar straatje. Daarvoor stuurt ze je door naar bureaus die saai en ouderwets te werk gaan. Het Lab & Raf zelf is beide een uiting van de dingen anders doen. Lef hebben en zeggen waar het op staat. Uit je box kruipen, de box zien en de box ergens anders neerzetten of uitbouwen. Als er überhaupt een box is:) Misschien zit jij wel vast in een ander format? Durf jij je huidige zelf, wie of wat is dat, los te laten en te experimenteren op jouw weg voorwaarts? Samen met mensen uit je organisatie? Als THNK’er en IDEO fan is Raf fully endorsed met Design Thinking methodes & skills wat jou helpt om je wereld ff op zijn kop te zetten om vervolgens écht te doen wat goed past bij jou & je organisatie.

 Communication Re-design

Communicatie is een fucking grote container & er is altijd wel wat te verbeteren. Wat.is.nu.werkelijk.belangrijk.en.voegt.waarde.toe! Meestal begint dit toch met een goed verhaal. Mensen houden van verhalen. Echte verhalen. En dat delen op een toffe manier á la nu. Een doel van Raf middels Heartcore-Lab is organisaties bewust maken dat hun sexy communicatie naar buiten (lees: klanten) toe ook gebruikt mag worden binnen de organisatie.

Hoe werkt het?

Nou, je belt Raf gewoon. Dan drinken jullie een bakkie koffie en onderzoeken jullie of het  probleem groot en interessant genoeg is om de Heartcore-Tribe aan het werk te zetten in samenwerking met kanjers binnen jullie organisatie. Want we kunnen het niet in ons eentje. We zijn altijd op zoek naar de interne magiers.

& we’re cracking the consultant code at the same time!

Ons doel is namelijk niet om te blijven. Echt niet. Het gaat om waarde toevoegen en niet om zoveel mogelijk uren factureren. Zo oldschool. We komen nadat we toffe dingen hebben gerealiseerd alleen af en toe om de hoek kijken en koekeloeren of jullie nog steeds de goeie dingen doen:)

Of nieuwe insights brengen. Want dat doen we maar al te graag.

 Last but not least

Heartcore-Lab is Agavni Jessaijan (fonetisch: Arafnie, dus zeg maar Raf) samen met een  creatieve tribe van freelance professionals & small agencies.

Raf brengt mogelijkheden en positieve energie. Ze communiceert en manifesteert vanuit haar hart, ziet heel snel het grote plaatje en heeft een eagles-eye voor details. Ze zegt waar het op staat en luistert ook nog eens tussen de regels door. Ze heeft al behoorlijk wat verandertrajecten mogen doen en ze inspireert graag mensen hoe het ook anders kan. Ze heeft een waanzinnig internationaal netwerk en huurt graag alleen de aller-allerbeste in op gebieden waarvan ze weet dat ze het zelf niet beter kan. Dit zijn corporate antropologen die belachelijk veel weten van culturen en hoe zich dat verhoudt tot de organisaties van vandaag de dag, badass creatives die alles kunnen uitdeelden om visueel impact te maken en gedreven facilitators die elk event tot een ongekend success maken. Dit zijn maar een paar voorbeelden die voortkomen uit de Heartcore-Tribe.

 Hoe werken we?

Het begint altijd met koffie en een vraagstuk. Dan duiken we het Lab in. Afhankelijk van de grootte van het vraagstuk is dit 1 dag of een hele week, met onze Tribe of zonder. We doen niet aan one size fits all. Iedereen is uniek. Ieder vraagstuk ook.

 Wat beloven we?

We zijn snel. We cut the crap. We dringen in korte tijd door tot de kern. En dat vertalen we gezamenlijk in een aanstekelijke aanpak. En dan doen hè. We begeleiden je in de beginfase en zetten desnoods een team op. Maakt niet uit wat het is, we regelen het.

At Heartcore-Lab, 

we inspire transformation by connecting you to unlimited possibilities. The promise of a creative tomorrow. Building a legacy deeply rooted in values that unite people. The power of words to ignite imagination and motivation. A curiosity for learning. We help you become the energy you want to attract. Co-create the space for playful exploration. Spark open-minded conversations that matter. Bring authenticity back. Doing the impossible. At Heartcore-Lab we help you keep the magic alive. 

We rise by lifting you.

Wil jij ook snel schakelen?

Bel Raf dan nu op 06-24506291 of stuur een e-mail aan [email protected] De samenwerkingsvorm is geheel afhankelijk van jouw vraagstuk en de uitdaging!

Can’t wait to meet!